10 Eylül 2014 Çarşamba

İNTERNETTEN GERÇEKTEN PARA KAZANABİLİR MİYİM?

Merhaba arkadaşlar.İnternette şu an benim açtığım şekilde onlarca internette para kazanma teknikleri adı altında site var.Ben de nacizane şekilde birkaç yıldır uğraştığım bu sistemlerin sizlerin adına faydalı olabilmesi için bir blog açmaya karar verdim.

Herkes öncelikle şu soruyu soruyor: İNTERNETTEN PARA KAZANABİLİR MİYİM?

Cevabı ise aslında basit:Emek verdikten sonra her yerde olduğu gibi burada da para kazanabilirsiniz.Ama bunun için tabiki en değerli hazinemiz olan zamanı da harcamamız gerekecek.

Şunu da belirtmek isterim ki internetten büyük paralar kazanabilir miyim,borçlarımı, kredilerimi kapatabilir miyim gibi bir beklentiniz olmasın.Bunların olabilmesi için zamanın yanında yatırım yapmanız da gerekecek.
Yatırım yapmak istemiyorsanız,kazanacağınız miktarlar harçlık seviyesinde kalır.

Şimdi birkaç temel teknikten bahsedelim.Bunun için üye olacağımız siteler olduğu için mutlaka bir e-posta adresimiz olması gerekli.Günümüzde e-posta adresini bilmeyen yoktur.Ama bilmeyenler için e-posta adresi alabilecekleri linki onlar için paylaşayım

https://signup.live.com

Buradan aldığımız e-posta adresi ile sitelere kayıt oluşturup bize verilen talimatları takip edeceğiz.Peki e-postamı aldım.Hangi sitelerden para kazanabilirim?

Bunun cevabını bir sonraki yazımda paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder